Suscríbete y podrás ver todo lo que publico.

Introduce tu e-mail aquí:

Delivered by FeedBurner

domingo, 10 de enero de 2016

TAULES AUXILIARS.

Taules auxiliars.

Amb el pas dels anys hem anat adquirint costums positives en la decoració.
Tant sols cal fer un cop d´ull per la xarxa, per comprovar de primera mà que cada vegada més s´estilen els mobles que combinen funcionalitat i disseny.

Han quedat enrere les estances reservades només per a quan vénien convidats, el concepte de sala ja no només es fa servir per a ocasions especials, hem oblidat aquest concepte i creem espais oberts, lluminosos, acollidors i plens d´utilitats.

Existeixen infinitat de tipus de taules auxiliars al mercat, però el model que us presento avui ens permet tenir 2 o 3 taules ocupant  el mateix espai.


   Li donarem el protagonisme que es mereix aquest moble, que         moltes vegades passa desapercebut.
 Un moble que en quasi tots  els espais suposa un puntal fonamental  tant a nivell  decoratiu com per la seva utilitat i ajuda en el nostre dia a dia.

On millor per deixar aquell llibre interessant que hem començat a llegir?... a la sala ens serveix per als sopars informals, davant el televisor perquè s´adapta al menjador i al sofà... et permet tenir a mà el que necessites: comandaments a distància, la tassa del cafè... a l´habitació és la nostra petita salvació... són moltes les opcions que ens dóna aquest petit moble.

Com ocupa tan poc espai, la taula auxiliar pot posar-se al costat de qualsevol altre moble ja que són fàcils de transportar.




Els materials stàndars que faig servir per fabricar-les són melamines de disseny de 3cm. de gruix.

Mides: L45xP45xA45 cm, sempre la taula gran i la següent en proporció de la més petita.
Sempre pots personalitzar-les variant mides i materials.






1 comentario:

Gracias por participar en esta página.